Receptoare satelit pentru televiziunea romaneasca

Digi, Dolce sau Focus

televiziune românească

Nume şi ţara în care locuiţi

Număr de telefon:

Correo electronico - Email:

Mesaj

Contactati-ne, identificam impreuna variantele cele mai potrivite necesitatilor dumneavoastra

Fie ca aveti deja un contract in tara, cu unul sau mai multe receptoare, fie ca aveti nevoie de primul dumneavoastra receptor contactati-ne. In functie de preferintele dumneavoastra va oferim serviciile de televiziune prin satelit care se adapteaza cel mai bine situatiei. 

Pentru operativitate sunati la tel:  642 102 808

Orar de lucru centrala relatii cu clientii: de luni pana vineri 10-18, sambata 10-14

WhatsApp: +34 695 534 981 disponibil de la 10,00 la 20,00 de luni pana sambata

Cea mai avantajoasa grila de preturi pentru toate serviciile. Oferta cuprinde atat receptoare in custodie (chirie) pentru Telekom cu cost 0€ precum si receptoare in proprietate pentru Dolce Digi Focus. Alegerea va apartine. Abonamentele pe care le platiti sunt intotdeauna catre compania furnizoare, noi asiguram gestiunea si garantia legala pentru material.

MaxDSS Barcelona este serviciu tehnic pentru toate companiile romanesti care furnizeaza televiziune prin satelit si au acoperire optima in Vestul Europei. Preturile receptoarelor este similar cu oferta operatorilor. MaxDSS aplica o taxa de gestiune pentru procesarea solicitarii dumneavoastra. Aceasta este 36,18€ inclusiv IVA pentru receptorul standard si 39€ + IVA pentru receptorul HD.

Abonamentele oficiale ale Digi, Dolce Telekom sau Focus

Abonamentele lunare ale fiecarui operator de televiziune prin satelit se platesc catre operatori, astfel ca nu exista posibilitatea ca operatorul sa trimita facturile in contul dumneavoastra din tara in care locuiti (ceea ce se numeste „domicilierea” facturilor). Formele de plata sunt:

  • - in tara, la ghiseul operatorului
  • - in cont - in cazul in care aveti un cont in lei in tara la o banca romaneasca
  • - prin my account pe internet, pe siteurile operatorilor
  • - la noi, pentru 6 sau 12 luni (*cereti detalii)

NOU Televiziune prin internet - fara antena parabolica

Conditie: cel puțin 4mb viteza la internet fix (fibra sau cablu)

Testeaza viteza internetului tau (acasa / fibra sau cablu)

http://www.speedtest.net/es/

Trimite foto prin WhatsAp la 661856180

Cum functioneaza

Cu aceasta noua tehnologie, dumneavoastra nu aveti nevoie de parabolica, conectati receptorul la televizor si la ruterul de internet de la domiciliu si sunteti gata sa va bucurati de canalele de televiziune favorite. Recomandam o viteza de cel putin 4 mb de viteza de coborare pentru internetul de la domiciliu - fibra optica sau cablu. Receptionati peste 100 de canale grupate intr-o selectie dintre cele mai urmarite. Receptorul este perfect portabil si il puteti lua cu dumneavoastra oriunde calatoriti cu unica conditie sa aveti o legatura la internet corespunzatoare.